“Vinc d’un món on fem tot allò que ens deien que no podríem fer”

Explica la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya:

La construcció de Mercat Social es basa en la potenciació dels intercanvis i flux econòmics entre organitzacions i persones consumidores de l’economia social i solidària… (més)

Persones i organitzacions interessades en producció, finançament, comercialització i consum poden connectar-se a aquesta xarxa social ben tangible. Un concepte interessant lligat a aquesta xarxa és el Balanç Social declarat per les organitzacions participants, on es quantifiquen les seves aportacions socials, laborals, professionals i ecològiques. L’altra cara dels balanços econòmics concentrats exclusivament en entrades i sortides de diners.

La gent del Kurdistan ens va donar tant, sense demanar res a canvi

“Avui dia a Turquia ser membre del moviment per l’alliberament del Kurdistan, ser afí a ell, o simplement ser kurd o kurda s’ha tornat motiu de persecució.”

Avui dia com fa 25 anys, quan vaig visitar la regió kurda de l’Iraq des de la regió kurda de Turquia (i la de Síria, però aquell pas estava ben tancat), primer amb en Lluís Cruset i després amb l’Òscar Maristany (a qui fa molts anys que li he perdut la pista).

No tinc idees ni paraules per a una injustícia tan gran, i agreixo que gent com Azadí faci córrer la veu i l’ajuda.